Els alumnes de 2n dels Cicles Formatius de Grau Superior de Turisme de Centre d’Estudis Prat  van realitzar la setmana passada una visita a l’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, com a tancament del conjunt de visites a allotjaments turístics que han fet al llarg del curs.

En concret, els alumnes del CFGS Guia, Informació i Assistències Turístiques van descobrir les instal·lacions de l’establiment de cinc estrelles de la mà de les responsables del departament de Conference & Events. El tour, molt complet, va permetre aprofundir en coneixements teòrics i pràctics relacionats amb la gestió d’habitacionsF&B outlets i, més concretament, en l’oferta de sales, que l’hotel ha renovat recentment i que permeten celebrar tot tipus d’esdeveniments amb un format innovador. 

Per la seva banda, els alumnes del CFGS de Gestió en Allotjament Turístics també van realitzar un tour per tot l’hotel de la mà de l’Executive Housekeeper, que va mostrar-los personalment, i a la pràctica, les seves responsabilitats diàries des d’un dels departaments més important de l’hotel. En acabar els alumnes van participar en un interessant training sobre els processos de revisió i supervisió de les d’habitacions.

Volem agrair entusiastament l’estreta col·laboració i relació que cada any ens ofereix l’equip humà de l’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, obrint-nos les portes per rebre’ns afectuosament. Novament, ambdues visites han sigut molt profitoses pels nostres alumnes, que han pogut veure en primera persona la realitat que els professors mostrem a l’aula.

Tot un luxe! Ens veiem el pròxim curs!