Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials

2 ITINERARIS: SOCIAL ECONÒMIC, SOCIAL HUMANÍSTIC

Professors destacats:

Josep Maria Garriga
Josep Maria Garriga
Tutor d'Humanitats i Ciències Socials i professor de Batxillerat. Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, 28 anys a Centre d'Estudis Prat
Carme Gómez
Carme Gómez
Tutora d'Humanitats i Ciències Socials i professora de Batxillerat i Cicles Formatius. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació i en Sociologia i Ciències Polítiques
Quim Pastor
Quim Pastor
Tutor de Ciències i Tecnologia i professor de Batxillerat i Cicles Formatius. Llicenciat en Geografia i Història. Autor del llibre "La vida sota les bombes"
Carmen Caleya
Carmen Caleya
Professora de Batxillerat i Cicles Formatius. Llicenciada en Llengües Aplicades Europees, especialització en Dret i Economia. Traductora Jurada d’anglès, francès i castellà

Què ens fa diferents?

A PRAT Educació volem que les Humanitats i Ciències Socials es visquin d’una manera diferent. És per això que tenim tres grans projectes diferencials:

Setmana de l’Economia: els alumnes de 1r i 2n de Batxilerat participen en un seguit de tallers i activitats, on aprenen amb més profunditat el món de la economia i el seu ús en els diferents àmbits quotidians.

Fotofilosofia: els alumnes participen en el concurs de Fotofilosofia que organitza la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona.

Roma ens Parla: és la setmana on es realitzen les jornades de cultura clàssica, l’objectiu de les quals és apropar als alumnes el nostre patrimoni històric, cultural i lingüístic per mitjà de diverses activitats de caire pràctic.

SETMANA DE L'ECONOMIA

Entrevistes Prat Educació

Especialitzats en Batxillerat

A diferència de molts altres centres educatius, la nostra és una escola de dimensions reduïdes, feta a mida humana, especialitzada en formació de Batxillerat. Ser un centre petit i estar especialitzats són a l’ADN del nostre model educatiu i permet als alumnes assolir grans resultats.

Connecta't!

Programa transversal d’activitats realitzades dins i fora les aules, de diferent tipus i format, que complementen i consoliden els aprenentatges acadèmics adquirits.

El nostre mètode

Avaluació 80/20

Aquest mètode afavoreix l’assimilació dels aprenentatges premia l’esforç i la constància permanents al llarg de tot el Batxillerat.

Tutories personalitzades

L’acompanyament afectiu de tutors i professors als alumnes afavoreix la seva progressió acadèmica i el seu propi procés de construcció personal.

Cursant Batxillerat a PRAT Educació disposaràs de...

Horari intensiu: torn de matí

Professors amb àmplia experiència

Anglès com a llengua transversal

Grups d'alumnes reduïts

Currículum acadèmic

1r de Batxillerat

MATÈRIES COMUNES:

Català

Castellà

Anglès

Filosofia

Ciències del món contemporani

Educació Física

Treball de Recerca

2n de Batxillerat

MATÈRIES COMUNES:

Català

Castellà

Anglès

Història de la filosofia

Història

Itinerari 1: Social Econòmic

Matemàtiques CCSS

Història del món contemporani

Economia de l’empresa

OPTATIVES: Entrepreneurship + Escriptura creativa, Mates+

Matemàtiques CCSS II

Geografia

Economia de l’empresa II

OPTATIVES: Comentari de text + English+

Itinerari 2: Social Humanístic

Llatí

Història del món contemporani

Economia de l’empresa

OPTATIVES: Entrepreneurship + Escriptura creativa

Llatí II

Geografia

Història de l’art

OPTATIVES: Comentari de text + English+

Partners: