#ElTeuCicleEn360º

Vols saber-ho tot sobre els Cicles que fem a l’escola?

L’Arantxa, professora i consultora d’empreses i auditoria, t’explicarà les singularitats del cicle d’Administració i Finances.

La Sílvia, professora i consultora de màrqueting digital, t’explicarà de primera mà els secrets del cicle de Màrqueting i Publicitat.

L’Eduard, professor i expert en logística, t’explicarà (des del Port de Barcelona!) les particularitats del cicle de Transport i Logística.

Cicle formatiu 360

L’Héctor, professor i assessor bancari, t’explicarà el cicle de Comerç Internacional i el seu encaix amb les necessitats del mercat.

El Toni, professor i expert en gestió hotelera, t’explicarà en detall el cicle de Turisme per dins i les seves sortides professionals.

També t’interessa

Perquè acabis d’obtenir una visió 360º del teu cicle, aquí tens els complements perfectes:

El Justi, cap d’estudis i emprenedor molt contagiós, t’explicarà tot el que has de saber sobre la Metodologia d’Aprenentatge que seguiràs en el teu cicle.

El Toni, responsable de relacions internacionals de l’escola, t’explicarà com pots aprofitar el Programa Erasmus+ d’estades en empreses a l’estranger.

La Montse, coordinadora del departament Escola –  Empresa i orientadora professional, t’explicarà la importància de les Pràctiques en empreses.

La Núria, directora de Prat Educació, t’explicarà com és l’escola i els aspectes més remarcables per al teu cicle formatiu.

Cicle formatiu 360

I si encara vols saber-ne més…

Si després d’aquest viatge per #ElTeuCicleEn360º encara vols saber-ne més, truca’ns i t’informarem amb detall i personalment de tot el que vulguis conèixer.

Prat Educació
Entrevistes Prat Educació
Tria_Futur
Prat Educació