Centre d’Estudis Prat ha participat aquest mes de maig al Tech&Talent Ecosystem Seminar celebrat a Amsterdam, un dels espais de referència a Europa en l’escena de les startups i el foment del talent i l’emprenedoria.

El professor dels Cicles Formatius de Grau Superior de turisme i membre de l’equip de la Xarxa d’Emprenedoria, Toni Trigueros, ha estat seleccionat per conèixer l’ecosistema emprenedor de referència en l’atracció de talent i creació de noves empreses.

El Tech&Talent Ecosystem Seminar, que es va celebrar del 23 al 26 de maig, va incloure una intensa agenda de ponències, taules rodones, mostra d’startups i visites a espais emblemàtics del panorama d’startups de la capital holandesa, com B.Buildings, la incubadora més gran d’Europa d’startups, que allotja una quantitat important d’acceleradores, ScaleUpNation, Zoku i TQ.

El seminari també va permetre assistir a la XII edició de The Next Web Conference (TNW), el festival tecnològic líder a Europa des de l’any 2006.

El viatge ha estat una gran ocasió per aprendre i inspirar iniciatives d’emprenedoria tecnològica a Catalunya, i una excel·lent oportunitat per crear xarxa entre tots els assistents al seminari.