La setmana passada es va celebrar la 1a Assemblea de la Junior Empresa Prat (JEP) on es va presentar l’equip coordinador i el Pla de Treball per al nou curs 2017- 2018. Concretament, durant la trobada, es van abordar qüestions sobre aspectes interns de la JEP, com per exemple el pla de màrqueting, els projectes o els objectius per a aquest curs.

La celebració de l’Assemblea se suma a un novembre intens i apassionant, en què els socis de la JEP han fet diverses xerrades per presentar l’innovador projecte als diferents cursos del centre. Durant aquestes presentacions, els socis han explicat què és la JEP, quins serveis ofereix i com els estudiants s’hi poden implicar.

La bona acollida del projecte ha fet que es passi de 9 socis inicials a més de 100.

 

Què és la JEP?

La Junior Empresa Prat és una empresa fundada l’any 2017 i gestionada i dirigida per estudiants de Prat. Es tracta de la primera Junior Empresa d’Espanya dirigida completament per estudiants de Cicles Formatius.

D’aquesta manera, els alumnes es desenvolupen en el món empresarial i duen a terme una activitat econòmica relacionada amb els seus estudis. Alhora, els ofereix una visió íntegra i global del que és una empresa.

Els serveis que ofereix JEP són els següents:

  • Consultoria empresarial
  • Organització d’esdeveniments
  • Serveis administratius

 

Joventut, emprenedoria, lideratge i ganes d’aprendre. Uneix-te al moviment junior!

 

Deixa un comentari