El conseller de Territori i Sostenibilitat de Catalunya, Josep Rull, va presentar al Grup de Peatges el nou model de gestió.
Amb aquest model s’alliberaran més de 300 milions d’euros anuals de recursos pressupostaris que, segons la Consellería, es podran invertir en la millora del transport públic, de la xarxa viària i en la renovació del parc de vehicles.

Els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Transport i Logística i Administració i Finances ens fan cinc cèntims d’aquest gran canvi previst a les carreteres catalanes.

D’aquesta manera, la previsió és que a partir de l’1 de gener de 2019 tots els propietaris de vehicles pagaran una quota anual d’un mínim de 40 euros i d’un màxim de 110, en funció de les característiques de cada automòbil i de l’ús que facin de les carreteres. Amb la vinyeta, el Departament planteja un nou model de mobilitat intel·ligent, justa i sostenible econòmica i ambientalment, a través d’un sistema que ja es coneix en part d’Europa, tant per a vehicles lleugers com per als pesats.

Cicles Formatius de Grau Superior

VIEW ALL

CFGS Transport i Logística

INTERNATIONAL MANAGEMENT

Amb la vinyeta, el Departament planteja un nou model de mobilitat intel·ligent, justa i sostenible econòmica i ambientalment, a través d’un sistema que ja es coneix en part d’Europa, tant per a vehicles lleugers com per als pesats.