#ElTeuBatxilleratEn360º

Vols saber-ho tot sobre els Batxillerats que fem a l’escola?

La Raquel, professora de Matemàtiques, Física i Dibuix tècnic, t’explicarà les singularitats de l’itinerari tecnològic enginyeria.

L’Albert, professor de Biologia i de Ciències de l’escola, t’explicarà de primera mà els secrets de l’itinerari científic biomèdic.

L’Albert, professor de Ciències de la Terra i Medi Ambient, t’explicarà les particularitats de l’itinerari de ciències de la terra.

El Quim, profesor d’Història, Hª Món Contemporani, Hª de l’Art i de Geografia, t’explicarà en detall l’itinerari social humanístic.

L’Héctor, professor d’Economia de l’empresa i Emprenedoria, t’explicarà l’itinerari social econòmic i el seu encaix amb les necessitats del mercat.

També t’interessa

Perquè acabis d’obtenir una visió 360º del teu Batxillerat, aquí tens els complements perfectes:

La Núria, directora de Prat Educació, t’explicarà com és l’escola i els aspectes més remarcables que necessites saber per al teu Batxillerat.

L’Elisabet, professora de Matemàtiques i Química, t’explicarà que és el SciencLab, el laboratori interdisciplinar de l’escola, i el darrer projecte que hi han treballat els alumnes.

El Keithen, estudiant del MIT-Massachussetts Institute of Technology, t’explicarà la estada a l’escola i com ha ajudat els alumnes a dissenyar un agitador magnètic al laboratori.

I si encara vols saber-ne més…

Si després d’aquest viatge per #ElTeuBatxilleratEn360º encara vols saber-ne més, truca’ns i t’informarem amb detall i personalment de tot el que vulguis conèixer.

Prat Educació
Entrevistes Prat Educació
Tria_Futur
Prat Educació