Els alumnes del Batxillerat de Ciències i Tecnologia de Centre d’Estudis Prat sempre estan a la última sobre el sector de la ciència. Avui ens informen sobre un descobriment de gran transcendència per a la humanitat sobre els exoplanetes.

L’Agència Espacial dels Estats Units (NASA) ha convocat avui una roda de premsa a les 7 de la tarda (hora d’Espanya) on anunciarà un important descobriment sobre els exoplanetes, més enllà del nostre sistema solar però encara en els confins de la Via Làctia.

Saps què és un exoplaneta?

Els exoplanetes són planetes que orbiten una estrella diferent del sol i, per tant, no pertanyen al sistema solar. Trobaràs molta més informació sobre els exoplanetes aquí.

L’Agència no ha donat més detalls sobre l’anunci referent als exoplanetes, que podràs seguir en directe a la web de la NASA. Pots dirigir les teves preguntes durant la presentació amb l’etiqueta #askNASA. Després de la conferència, oferiran una sessió de preguntes i respostes amb científics especialitzats en els exoplanetes.

Jornada de Portes Obertes del Batxillerat privat de Centre d’Estudis Prat el pròxim dijous 30 de març a partir de les 19h.

Som al C/Roger de Llúria, 97 al bell mig de Barcelona. +Info: 93 215 58 52