A Prat Educació et preparem per els títols oficials First Certificate B2 i Advanced C1.

A classe hi dediquem un mínim d’una hora setmanal a practicar amb exàmens i altres materials enfocats a l’assoliment de les proves oficials de nivell B2 i C1 d’anglès.

Et donem suport i acompanyament durant tot el procés de matriculació i examinació.

Dues hores són dedicades al treball de les competències exigides als exàmens de selectivitat.

Però anem més enllà!

El nostre programa d’anglès en contexte (immersive English) inclou un mínim de dues hores addicionals a la setmana en anglès:

  • La matèria Entrepreneurship és 100% bilingüe, amb dos professors a l’aula, un de parla catalana, un de parla anglesa. Tant la comunicació amb el professor com l’elaboració i presentació del treball final es realitza en les dues llengües.
  • A English in Use aprendràs aquelles expressions i vocabulari bàsic per a poder interactuar en un contexte més professional. Customer Service, Business Communication i Culture són les tres grans unitats d’una matèria 100% competencial tractada amb projectes.
  • Els Projectes Europeus Erasmus+ són una oportunitat única per a fer servir la llengua anglesa de la manera més natural possible! Interactuem amb escoles de diversos països europeus i tenim l’oportunitat de viatjar i conèixer altres cultures. Dóna una ullada als projectes que estem portant a terme.
    • Disposem, a més, d’un acord de col·laboració amb l’escola Montessori Campus Viena, i ens ofereix l’oportunitat d’oferir intercanvi d’estudiants amb l’escola austríaca.
  • El Taller de comunicació i periodisme t’ofereix l’oportunitat de fer servir la llengua en un registre més comunicatiu. Cada redacció pot escollir l’idioma que vulgui. L’anglès, per suposat, sempre hi és entre els escollits.

Dóna una ullada a diferents projectes/activitats desenvolupades al llarg d’aquest curs!

Jornada de poesia i cançons en anglès a la platja

Els alumnes de Batxillerat participen en una excel•lent jornada educativa a l’aire lliure, on cadascun tria un poema o un fragment de rap i el memoritza. Després, presenten les seves eleccions davant de tota la classe i demostren la seva valentia… Tot això en anglès!

Concurs de curtmetratges a English in Use

Projecte de curtmetratges on els alumnes de Batxillerat reflexionen sobre temes d’actualitat. També en anglès!

Erasmus+

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Prat Educació (@prateducacio)

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Prat Educació (@prateducacio)

ETHOS és un projecte que forma part d’Steamful (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques) on només el professorat defineix l’estructura principal. Tots els continguts, experiències i visites són íntegrament creades pels alumnes. És un autèntic repte per a la classe!

ETHOS

Més informació al nostre blog!