27/04 - Jornada de Portes Obertes Cicles Formatius Grau Superior

El pròxim dijous 27 d’abril a partir de les 19h vine al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona per descobrir els Cicles Formatius de Grau Superior que et podem oferir a Centre d’Estudis Prat. +Info: 93 215 58 52

Amazon obrirà un nou centre logístic a Catalunya i crearà 650 llocs de treball a partir de la tardor d’aquest 2017. Les noves instal·lacions, que s’ubicaran a Martorelles, es convertiran en el quart magatzem que la companyia anuncia a Catalunya després de Castellbisbal, Barcelona i el Prat.

Avui els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Transport i Logística i Comerç Internacional ens informen sobre aquest important anunci de al multinacional Amazon.

L’objectiu de la companyia és que la nova instal·lació comenci a funcionar aquesta pròxima tardor al parc empresarial Can Roca. El nou centre logístic tindrà més de 30.000 metres quadrats. Al web d’Amazon ja hi ha un enllaç per començar a aplicar a feines com mànager d’operacions, logística, gestió o recursos humans.

El centre de Martorelles és la confirmació de Catalunya com a hub estratègic d’Amazon; una oportunitat de treball per a més de 2.500 persones a Catalunya, repartides en els centres que l’empresa ha obert i obrirà a casa nostra.