Amb els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat hem assistit al “Mirador Indiscret“, un cicle de conferències que organitza el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya.

El títol de la xerrada d’avui era “Ecosistema start-up: un impuls pel màrqueting del segle XXI”.

Els ponents han estat tres emprenedors: Francesc Grau, de Zonetacts, Micky Ribera de BeAgency i Oriol Solé de TVISO, tots ells emprenedors i fundadors d’aquestes start-up a la ciutat de Barcelona.

Ponents de la conferència de "El Mirador Indiscret"

El Francesc Grau ha creat una chat local amb la marca Zonetacts que connecta persones amb afinitats professional. Es tracta de connectar persones que són espaialment a prop (en una fira, una conferència, etc).

El Micky Ribera, es Soci co-Fundador i CEO de BeAgency® [2017], una agència de Publicitat Omnicanal especialitzada en #BrandFormance. Es troba ubicada al Pier one juntament amb altres Start-up. La seva finalitat és la rentabilitat en la tecnologia, ser una consultora de negoci i, en resum, fer la vida més fàcil a les persones

L’Oriol Solé és el creador de la plataforma TVISO i van ser els creadors de la web patatabrava.com . Amb aquesta plataforma el que volen aconseguir un ecosystem de continguts.

En aquesta conferència, el resum i denominador comú de tots els ponents ha estat: l’USUARI és el més important.

Com l’anterior xerrada els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat han quedat molt satisfets de la sortida, ja que els ho donen una visió real del món laboral.

El cicle de xerrades “El Mirador Indiscret” vol convertir-se en un espai per debatre temes referents a les tendències del sector i que permetin generar debat.