13/07 - 20/07 - Període de MATRÍCULA a Cicles Formatius de Grau Superior

A partir del dijous 13 i fins al dijous 20 de juliol, vine a formalitzar la matrícula a Cicles Formatius de Grau Superior al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona. +Info: 93 215 58 52

Ahir es van iniciar a Centre d’Estudis Prat les Primeres Jornades de Turisme i Consum Sostenible i Responsable que han tingut continuïtat avui dia 7 al matí.

Les Jornades han estat planificades, organitzades i portades a terme pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior en Guia, Informació i Assistències Turístiques.

Cicles Formatius

El dimarts dia 6 es va treballar tant la part científica com la part lúdica, amb conferències i debats tècnics així com dos tallers que han girat entorn del turisme sostenible i del consum responsable.

El matí del dimecres 7 s’ha dedicat a la part lúdica amb un joc de pistes realitzat amb materials reciclats, responen als criteris de consum i turisme responsable, a més a més, de la interacció entre els residents i els turistes.

Unes primeres jornades que han permès la transversalitat de les diferents matèries que tenien al primer any del Cicle Formatiu de Grau Superior, així com el desenvolupament de les competències adquirides i el treball en equip.

Us deixem algunes imatges com a mostra del que han sigut aquestes primeres jornades.