Aquest pròxim dimarts, 20 de desembre, els alumnes de Batxillerat de Centre d’Estudis Prat visitaran l’iFest: la festa de la tecnologia, la ciència i la innovació, un esdeveniment únic on podran trobar-se amb els creadors de la tecnologia, la ciència i la innovació que estan canviant el nostre món.

És Catalunya Emprèn qui organitza aquest esdeveniment al Palau de Congressos de Barcelona i a la Cúpula les Arenes per als joves d’arreu de Catalunya. Adreçat als joves que volen fer valer el seu talent, que no esperen al futur, sinó que surten a buscar-lo, que somien un món creat per ells, no per a ells i i que no vol deixar escapar la oportunitat d’obrir la porta al seu futur!

Espais iFest

L’iFest comptarà amb un espai de ponències amb experts inspiradors en l’àmbit de la ciència, la innovació i la tecnologia, un espai d’exposició i d’experimentació i participaran en el gran repte de la mà d’Imagine de Xavier Verdaguer, Silicon Valley.

  • Meet Inspiration

Un espai on es realitzaran 21 ponències i 3 actuacions de joves protagonistes de l’actualitat de la innovació per inspirar, mostrar casos i exemples, generar simpatia i “encomanar” les ganes de fer coses. Es tractarà sobre Ciència, tecnologia, oportunitats, en un ambient creatiu, possibilista, emprenedor i obert.

El “Meet Inspiration” estarà conduït pel Lluís Marquina, presentador i director del programa Generació Digital i comptarà amb ponents com: Alfons Nonell, Karen Prats o Àlex Puig.

  • Discovery Hall

Una espai per tocar, veure, conèixer i experimentar les últimes tendències en ciència i tecnologia: drons, apps, robòtica, disseny, realitat virtual , IoT, biotecnologia i gaming… de la mà d’empreses i emprenedors catalans com: Circuit de Barcelona, eCooltra, Escola Emprenedors, Mercat d’Idees de Disseny, PAL Robotics i molts més.

  • Challenge Imagine

Un taller d’innovació disruptiva amb Xavier Verdaguer d’una duració de 2 hores en les quals els participants s’agruparan en equips de 10 persones i treballaran juntament amb l’equip d’Imagine per crear idees disruptives sobre un repte que coneixeran el mateix dia del taller.

Un jurat determinarà quin és l’equip guanyador i es farà entrega d’un premi al millor equip.