La tarda del passat dijous 14 de juny a Prat va ser festa grossa! Es va celebrar l’acte de lliurament d’orles als alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior que enguany acababen els seus estudis de 2n al centre!

Aquest any l’organització de l’acte va quedar en les millors mans possibles! Com a novetat, els alumnes de 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques es van encarregar de tot l’esdeveniment, tant a la fase d’ideació com d’execució.

Les darreres setmanes han estat treballant de valent en la concepció del programa, el disseny de les invitacions, la distribució i dinamització dels espais, el photocall oficial i l’alternatiu, la selecció de les músiques, la tria del càtering (amb particular atenció a celíacs, és clar), la creació i lliurament de premis als alumnes i la conducció de l’acte.

Totes les necessitats dels assistents, alumnes i cos de professorat, van ser previstes al detall! I tot plegat, aplicant a la pràctica els coneixements adquirits durant el curs en el marc de l’assignatura de Comercialització d’esdeveniments, i liderats per la Dra. Maria Abril. Gràcies per la vostra implicació i felicitats a tots per la bona feina!

En l’acte festiu va haver-hi de tot: intervencions d’alumnes dels diferents de cicles, parlaments de professors, premis i reconeixements, obsequis, més d’una sorpresa fora de guió, un munt d’emocions i sentiments a flor de pell, i també algunes llàgrimes… La festa, viscuda i compartida per tota la comunitat de Prat, va permetre celebrar plegats la graduació dels estudiants que, després dels seus esforços continuats al llarg dels darrers dos anys, enguany han finalitzat el seu Cicle Formatiu de Grau Superior. 

Els alumnes que han cursat els CFGS dels sectors del comerç internacional, el transport i la logística, el màrqueting i la publicitat, l’administració i les finances, i el turisme tanquen una intensa etapa de formació, però s’obren alhora a un món de noves oportunitats professionals i formatives.

Més enllà dels aprenentatges professionals adquirits en tots aquests àmbits, els alumnes també han viscut a Prat una etapa intensa de forjar relacions humanes i establir vincles amb els altres companys, que han esdevingut amics, i també amb professors i personal d’administració i serveis del centre que els han acompanyat en el camí.

Enhorabona a tots i totes!