A partir del pròxim curs 2017-18, Centre d’Estudis Prat i lInstitut d’Estudis Nord-Americà col·laboraran per oferir classes d’anglès als alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior a les aules del Centre per tal d’aconseguir els títols PET/FCE o CAE.

Cada curs es dividirà en trimestres, d’octubre a juny. Els alumnes realitzaran un test de gramàtica online i una entrevista oral telefònica amb un dels responsables del Centre per tal de determinar el nivell.

Els cursos seran preparatoris per als exàmens PET/FCE i CAE. Tots aquells alumnes de Centre d’Estudis Prat que no tinguin el nivell requerit per accedir a aquests cursos, tindran un 15% de descompte per a aconseguir el nivell estudiant a IEN.

Les classes d’anglès al Centre d’Estudis Prat seran d’un mínim de 6 i un màxim de 12 alumnes i es realitzaran els dilluns i dimecres de 15:30h a 17h (pendent de confirmar).

Si estàs interessat en realitzar un d’aquests cursos, posa’t en contacte amb la secretaria de Centre d’Estudis Prat i t’informarem de tots els detalls. Pots trucar de 8:30h a 20h al 93 215 58 52.