Sabies que cada vegada hi ha més persones que aposten per cursar els seus estudis online? La manca de temps o la situació geogràfica són només alguns dels arguments a favor de la formació a distància.

Amb els anys, el perfil d’estudiant que es decanta per la formació online també ha anat canviant. Cada cop hi ha més persones en edat laboral que decideixen fer un pas més en la seva carrera professional o adults que decideixen reprendre els estudis. D’altres, en canvi, són estudiants que volen compaginar els seus estudis amb una feina que els ocupa molt de temps.

D’altra banda, l’oferta d’aquest tipus d’estudis no para de créixer. Cicles Formatius de Grau Superior, postgraus, màsters o cursos d’idiomes, en són alguns dels exemples.

A continuació, t’oferim 4 raons per les quals cursar els teus estudis online:

  1. Compatibilitat: Un dels principals avantatges de la formació online és que és totalment compatible amb la teva disponibilitat horària. Si estàs treballant, estudiant o tens altres obligacions, no et preocupis!

 

  1. Flexibilitat: T’imagines poder escollir el ritme d’aprenentatge, els horaris o les tutories amb els professors? Tot això és possible amb la formació online. Tu et marques el ritme, t’organitzes el temps i lloc d’estudi en funció de les teves necessitats.

 

  1. Accessibilitat: La formació online és accessible a tothom, independentment de la teva situació geogràfica. Gràcies als estudis a distància podràs accedir a formació reglada i oficial, sigui quin sigui el teu lloc de residència. A més a més, disposaràs de tot el material necessari, apunts, presentacions, bibliografia, online. Què més pots demanar?

 

  1. Competències adaptades als canvis tecnològics i del mercat: L’actualització constant i immediata d’Internet fa que la formació online s’adapti ràpidament a les necessitats i canvis del dia a dia. En conseqüència, les competències que adquiriràs, independentment del camp o especialització que escullis, estaran adaptades a l’actualitat del mercat.

Estudiant a Prat, els avantatges es multipliquen. Si curses amb nosaltres el Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances online, podràs aconseguir un grau universitari en Administració d’Empreses, en només un any més.

D’aquesta manera, i gràcies a la nostra col·laboració amb la Marconi International University, podràs obtenir una doble titulació europea i americana, un CFGS i un grau, en un total de tres anys acadèmics.

Si vols més informació o vols que t’assessorem, no dubtis a contactar-nos!

Deixa un comentari