Dijous, 30 de març a partir de les 19h vine a conèixer el Centre i la metodologia del nostre Batxillerat Privat.

Som al C/Roger de Llúria 97, al centre de Barcelona. +Info: 93 215 58 52

El dijous, 30 de març a partir de les 19h realitzem la Jornada de Portes Obertes destinada a famílies i alumnes interessades en cursar el Batxillerat privat a Centre d’Estudis Prat.

Durant dues hores, les aules i diferents espais del Centre estaran oberts per tal que els alumnes i les seves families puguin fer un recorregut complet i conèixer més a fons cada racó del centre.

Vine a descobrir el Batxillerat privat del Centre d’Estudis Prat, que ofereix 2 modalitats: Ciències i Tecnologia o Humanitats i Ciències socials.

Com a centre de formació postobligatòria, tots els alumnes inicieu una nova etapa vital al mateix temps, amb grups classe reduïts i formació en horari de matí. Integrem professors amb una àmplia experiència docent i una cultura vital d’aprenentatge i millora, amb una ferma vocació docent i un clar compromís de formació.

Centre d’Estudis Prat ha situat l’anglès com un instrument habitual d’aprenentatge. Una aposta que comporta, entre altres possibilitats, que puguis utilitzar l’anglès en un nombre d’hores molt superior al requerit per l’Administració educativa.

Descobreix el Centre d'Estudis Prat i els estudis que oferim

El centre

Batxillerat

Cicles Formatius